Duke Nukem 3D

2012.02.03. 07:10

Leírás: 

Nincs is talán olyan a csecsemőkorból kinőtt játékmániás, aki ne játszott volna a pc-jén a legendás Duke Nukem 3D című játékkal. Szintről-szintre bolyongott a városi labirintusokban vagy éppen a víz alá merült. A Herceg bőrébe bújva lövöldözte a hol gyalog, hol tankkal, hol a levegőből támadó malacokat és egyéb szörnyeket. Bevallom őszintén, hogy a legtöbb teremtményről a mai napig nem tudom, hogy mifélék voltak (mielőtt elhaláloztak ).  Most folytatódhat az őrület, mert Androidra is elkészült a játék átirata. Az ára sem egetverő, még 1 dollárt sem kell érte leszurkolnunk. 



A portolást a Tapjoy végzi, egy olyan alapítvány, melynek célja "top kategóriájú programok meghonosítása az Android rendszereken". A játék egy az egyben a már kapható iOS-es változat átirata lesz, és bár utóbbit sokan szidták a nehézkes irányítás miatt, azért ha az ember kicsit beletanult, tulajdonképpen egész élvezhető port benyomását keltette. (A fenti videón meg lehet nézni, hogyan muzsikál futás közben -- na, valami ilyesmit várhatunk az Android változattól is.) 
Telepítés: 

1. Csatlakoztatod a telefont a számítógéphez, felmásolod az sd kártyára a felinstallálni kívánt apk fájlt 
2. Fájlkezelővel(pl astro fájlkezelő) megnyitod az apk fájlt 
Ilyenkor két lehetőség van 
   a,Telepítettél már ezzel a módszerrel programot, ebben az esetben nem kérdez semmit, hanem elindul a telepítő, amin értelemszerűen végig kell menni. 
   b,Nem telepítettél még külső alkalmazást a telefonodra, ez esetben el kell fogadnod a külső alkalmazások kezelését - Ismeretlen forrás bepipálása. 
ui.:
1)Még nem volt időm tesztelni, így nem biztos, hogy működik..a visszajelzéseket várom =)!
2)Wifi legyen bekapcsolva, mert a data-t úgy tölti le!
Letöltés:ITT!

Szerző: rienpas

1 komment

Címkék: games

A bejegyzés trackback címe:

https://galaxymini.blog.hu/api/trackback/id/tr704055282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szalina94 2012.02.04. 12:32:41

Nagyon szépen köszönöm!!
már csak le kellesz tölteni a többit hozzá. :)
süti beállítások módosítása